Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Iszonyatos és támadnak mindenkit
  2023-11-28 20:49:36, kedd
 
   
  A hetekben történteket nehéz összefoglalni. Elveszítettem úgy érzem, mindenkit, aki reményeim szerint legalábbis segített valamiben, a maga módján. Egyre erősebb fájdalmaim vannak, mintha körben lennének rajtam a rontások és lelkei a Rákóczi térnek. Tűzenergiákkal van teli a lakás, mindent befolyásol, még az égők is egymás után romlanak el és vibrálnak. Mindenki magamra hagy, felkiáltanak, hogy mi van velük, vagyis megtámad mindenkit a lakásban lévő kísérete az Iker toronynak, Gábor Zsazsa népeként. Fontos megtudnia az egész világnak, hogy iker beállításokkal kezdtek fenyő-angyal történelmet a kurvák helyetti nemi gyalázó sorozatukkal. Laborban vizsgálják a népük vérét, hogy mennyire tisztulnak a gyalázatuktól, ugyanis ők a véráldozók, romániai Jézus idő óta megszülettetett feltámadni akaró népe Hamvas elméleteinek Földanya kezdetével a világ történelmének, ózdiakkal együtt. Itt ők a kommunisták is, mint Nagy Feró népe, Csepregi Éva főszereplésével, ők mészároltak le Földanyaként a Talmud démonjaival 2005-ben Müllerék cigányaival, az összes elmebetegük betegségét ismételve a pszichiáterekkel. Árja áldozók, 88 éve halatják ki a családomat. Megtámadnak mindenkit különféle betegségekkel, orrpolippal, meg támadják az autók kerekeit, állandó pénzkiadást okozva, míg a népük pazarol és tékozol, minden kívánságukat teljesítik.

Elméleteiket nagypán utcájához Szepes Máriáék írták meg Weöres Sándorékkal, megváltási tervével a vérnépnek, egyetlen nagy közös áldozással, egész Ázsiával és a cigánysággal, amiket Orbánék gondoznak, mint Bibó népei.

Belém váj szabályszerűen két oldalról a kínzóm, melleimnél fogva gyalázva megállás nélkül négy éve, csak azt nem értem, mit akar egészségügyi reform, Ízisz-Jézus áldozás végrehajtásán kívül tőlem? Lehet, hogy ez kiabálta Újhelyben váláskor, amelyik genyózott engem 1976 óta a kommunisták kitermelésével, hogy úgyis megszivatlak, genyó, a bírósági udvaron, váláskor. Az egész Talmud iszonyatot művelt Bárány főszerepében Derláné Évájuknak, nemi szerv és az egész test eldeformálásával gyerekkel együtt még az RTL KLub miskolci elmeosztálya deformációi mellett Jáksó állal, meg hasonlóakkal, a Mónika Show születésem óta minket gyilkoló cigányaival együtt Mülleréknek. Tisztulnak Árpa Attilájával a pszcihopatáknak, illetve szentté válnak ők is Müller Péter spriritisztáival.

Voltam új struma orvosnál, aki leírta, hogy rendszertelenül járok rendelésre, mert amióta a doktornő kijelentette, hogy nem mehetek vissza, míg meg nem vagyok műtve, nem voltam rendelésen. Már három éve rászántam magam, bontsák fel a sátán csapását a nyakamban, meg akartak ölni az egészségüggyel. Sokkal egyszerűbb lenne meghalni, mint így lenni, dögökkel és elektromos csapásokkal körben rajtam, tüdőmön és a szívemen, melleimen. Már a vizeletet sem tudom visszatartani, itt járnak éppen a betegségeknél.

A város újságja nem volt egyenes, amelyik Nagy Feró népével 1989 óta hosszabbít, győriek és heverisek kitermelésével, mint kommunisták. Nem értettem a megszégyenítés logikájukat, nem lett volna egyszerűbb levelet írni, hogy ne menjek oda többet? De hát ebből él, mint a többi újság, a botrányokból, meg a nemi gyalázásból, ami a jele is, mármint szopós női száj, a népével.

Fábryékkal a medvének és a magyarok földönkívüli népének közvetítenek a világ meggyalázói és legyőzői.

Jelenleg az Iker torony népe jelenti a szabadságot az egész világon, Uniós központja a nagypán utcának vonultatja őket szerte a világon, az, amelyikhez a kormányuk is tartozik, amelyet nemi gyalázás ismétlése végett tettek fel olaszliszkai forgószél ismétlésével együtt a cigányságukkal.

Hol vagyok már attól, hogy közölték velem, Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, amikor nincsen Magyarország, az ország legyőzését ünneplik velem együtt 1997 óta.

Nem tudok semmi jót mondani, borzalmasan érzem magam szünet nélkül, mert Magyarország az emberiség lemészárlóit jelenti, így ahogyan vannak, közösen ég seregével együtt. Járványtemetőt hoztak létre Sátoraljaújhelyen, még a spanyolnáthája Vas Tiboréknak is idetartozik a miskolciakhoz.
Szoknak le a cigiről 1973-as kezdetével fényevés alatt a mérgezésemnek. Már nem bírom a sárga fogakat és a pénztelenséget, de nekik vér mindenük. Lopnak a lakásból, az összes maszkomat ellopták pár hónapja, még az ajándékokat is. Elemelnek bármit bátran, amire szükségük van, mondván, úgysem tudom bebizonyítani elmebeteggé nyilvánítva az ország helyett, mi történik velem és a lakásban. Szerintem ezért is művelik.

A facebookon pár pontot adnak arra, ha megpróbálom összefoglalni a velem történteket. Ez éppolyan, mint a miskolci Lévai forgószél Észak újságja, amelyik 160 forintot fizetett 1991-ben a legyőzésem Jézusi feszületének versére hangyás korában és idejében a zsidóságnak. De hát itt az embernek ötszáz forint az értéke, ez az ózdi központja is a 666 népének, a világ összes feketemágusi szerepében.


Nagy Anna halál főszereplőjét a reformátusoknak kitüntették, amelyik helyett az állandó piros Holdnál a bibliájájában az RTL Klub skizoprenjeinek rám szállították a bibliai csapásait az egész világnak, tisztítva és emberré nemesítve őket születésem óta a németekkel koalícióban. Hát ezért fizetnek a német Hunnia és nagypán népek Orbánéknak állandóan. A Talmudja a németeknek romániai eredettel Braun Frigyes állandó vörös botoso Jézus főszereplővel református nácikat, démonokat, tisztátalan lelkeket, cigányságot jelent. Orbán lánya Vénusz gyalázó három utóddal van megjelölve, istennőnek képzeli magát véráldozóként a cigányaival, amiket nemesítenek emberré megváltási tervével Mülleréknek Ágnesek főszerepében 66 éve, egészségügyi berendezésük mellett. Nem volt segítség és menekvés, mivel a pszichiátria és Németország utolsó embert mészárolt a világ összes szerepének végrehajtásával Szabó világkönyvtár kezdetével. Nagy Anna helyett a világ-város a lányommal tartatott el,akit meggyaláztak és férjhez adtak, betegségekkel megtámadva. Akivel vezettettek a jelen családja világkönyvtárja szerepei alatt, meg a náci és a kommunista véráldozók kitermelése idején tetteik folyamatosan történő végrehajtásával bolt és közlekedés fóbiával.

Koncerteznek a Hunnia elme szereplői, akár Mary Zsuzsa angyalja Magyarországnak, amelyik tort ült a tivornyásokkal, rendetlenek helyetti mindent összezúzó sorozata mellett a miskolci elmeosztályuknak. Még az is gondot jelentett, hogy pecsétesen ettek, minden miatt kivégzés járt az embereknek szív sorozata mellett kőszív véggel az egykori angyaloknak.

Megkérdezték tegnap pár undormányosan vigyorgó szereplőt a titokról és mellébeszélnek, hallgatnak valamennyien,mint szabadságharcosai a földet ért vándorlóknak, a világ mészárosaiként. Utolsókként hoztak minket legyőzve valamikor ember formában megszületni, ahogyan tették az angyalokkal, istenekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiáterekkel, eldeformálásával, spriritisztáival, elmeosztályuknak, magyarországnak, végrehajtásával, skizoprenjeinek, megszülettetett, reformátusoknak, főszereplésével, világkönyvtárja, pszcihopatáknak, rendszertelenül, pénztelenséget, tivornyásokkal, megszégyenítés, tűzenergiákkal, szabályszerűen, cigányságukkal, járványtemetőt, mészárosaiként, spanyolnáthája, kitermelésével, beállításokkal, mellébeszélnek, egészségüggyel, miskolciakhoz, véráldozóként, betegségeknél, összefoglalni, világkönyvtár, betegségekkel, főszereplőjét, történelmének, elveszítettem, mérgezésemnek, hetekben történteket, maga módján, lakásban lévő, egész világnak, kurvák helyetti, népük vérét, világ történelmének, összes elmebetegük, autók kerekeit, népük pazarol, kommunisták kitermelésével, bírósági udvaron, egész Talmud, egész test, doktornő kijelentette, sátán csapását, Gábor Zsazsa, Nagy Feró, Csepregi Éva, Szepes Máriáék, Weöres Sándorékkal, Derláné Évájuknak, Mónika Show, Tisztulnak Árpa Attilájával, Müller Péter, Nagy Anna, Braun Frigyes, Mülleréknek Ágnesek, Mary Zsuzsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png kislány  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Örülök, hogy látlak!  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Mi lenne ha  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy maradéktalanul uralt világ  Kaffka_Margit  A kételkedés kezelése  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Lóhere  Akarat  Jó éjszakát  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyi telefonál  Szép álmokat!  Akarat  Png nő  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png virág  Nem tudhatod  Bounty krémes  Őrizkednünk kell...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Png virág  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alázat  Soha ne kedvezz...  Szívem  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Idő  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png cica  Varga János Veniam - Fontos sz...  Örülök, hogy látlak!  Fehér virág  Próbálj meg ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Hiányzik  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hetekben történteket, maga módján, lakásban lévő, egész világnak, kurvák helyetti, népük vérét, világ történelmének, összes elmebetegük, autók kerekeit, népük pazarol, kommunisták kitermelésével, bírósági udvaron, egész Talmud, egész test, doktornő kijelentette, sátán csapását, város újságja, megszégyenítés logikájukat, többi újság, nemi gyalázásból, magyarok földönkívüli, világ meggyalázói, egész világon, nagypán utcának, ország legyőzését, emberiség lemészárlóit, cigiről 1973-as, sárga fogakat, összes maszkomat, ország helyett, velem történteket, miskolci Lévai, legyőzésem Jézusi, embernek ötszáz, ózdi központja, világ összes, reformátusoknak kitüntették, állandó piros, bibliai csapásait, németekkel koalícióban, német Hunnia, németeknek romániai, lányommal tartatott, jelen családja, kommunista véráldozók, miskolci elmeosztályuknak, embereknek szív, egykori angyaloknak, világ mészárosaiként, pszichiáterekkel, eldeformálásával, spriritisztáival, elmeosztályuknak, magyarországnak, végrehajtásával, skizoprenjeinek, megszülettetett, reformátusoknak, főszereplésével, világkönyvtárja, pszcihopatáknak, rendszertelenül, pénztelenséget, tivornyásokkal, megszégyenítés, tűzenergiákkal, szabályszerűen, cigányságukkal, járványtemetőt, mészárosaiként, spanyolnáthája, kitermelésével, beállításokkal, mellébeszélnek, egészségüggyel, miskolciakhoz, véráldozóként, betegségeknél, összefoglalni, világkönyvtár, betegségekkel, főszereplőjét, történelmének, elveszítettem, mérgezésemnek, bibliájájában, undormányosan, gyalázatuktól, bebizonyítani, végrehajtásán, visszatartani, főszereplővel, feszületének, sorozatukkal, feketemágusi, földanyaként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1259
  • e Hét: 8732
  • e Hónap: 14973
  • e Év: 67239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.